Egészség

60 évig hordta testében meg nem született gyermekét

A 91 éves özvegy egy esés után került kórházba. A röntgen mutatta ki a testében megkövesedett magzatot.

Az orvosok először azt hitték, egy daganat növekszik az idős mexikói nő hasában, de miután alaposabban megvizsgálták, kiderült, hogy tévedtek: Estela Meléndez testében egy megkövesedett magzatot találtak. Az idős asszony a CNN-nek elmondta, több mint hatvan éve vannak kisebb-nagyobb hasi panaszai, de eddig nem érezte úgy, hogy ki kellene vizsgáltatnia magát.

60 évig hordta testében meg nem született gyermekét

Most is egy véletlen sorált derült ki, mi okozza a panaszait. Estela elesett, a családtagjai pedig ragaszkodtak ahhoz, hogy orvossal is megvizsgáltassa magát, mert komoly fájdalmai voltak. Az idős asszony, aki néhány éve veszítette el férjét, Manuelt, az amerikai lapoknak beszélt arról is, hogy a legnagyobb szívfájdalma egész életében az volt, hogy nem születhetett gyermeke.

Bár az orvosok először ragaszkodtak az eltávolító műtéthez, néhány vizsgálat után letettek a dologról. Mint elmondták, egy ilyen korú betegnél egy ilyen komoly műtét már komoly kockázattal járna, így mivel a magzat nem okozott komoly panaszokat, nem távolítják el a nő testéből.

Olvass még több cikket hasonló témában az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top