Egészség

Kómában fekvő lányáról osztott meg fotót, egy világ ünnepli a bátor anyát

"Azt szeretném, ha az emberek a saját szemükkel látnák, milyen veszélyes az alkohol" – írta a megrázó képekhez az anya.

Rylie Ackles alig múlt 16 éves, és most az életéért küzd. A fiatal lány néhány napja azzal hagyta el mosolyogva a családi fészket, hogy egy barátnőjénél alszik, akivel moziba mennek. Néhány óra múlva édesanyja, Melissa kétségbeesett telefont kapott ettől a bizonyos barátnőtől, hogy Rylie nincs jól.

Kiderült, hogy a kamaszok mozizás helyett az egész délutánt ivással töltötték. Rylie rosszul lett, és mire édesanyjával a kórházba értek, már képtelen volt önállóan lélegezni. Az orvosok minden tőlük telhetőt megtettek a fiatal lány életéért, a végén pedig mesterséges kómába helyezték, hogy csökkentsék az agykárosodás veszélyét.

 

Melissa azt írja, az elmúlt napokban felidézte Rylie-val közös minden pillanatukat: a fiatal lány születésétől kezdve, az első mosolyán át az első szaváig. “Senkinek nem kívánom azt, amin keresztül kellett mennem” – írta az édesanya, majd hozzátette, azért osztotta meg a kómában fekvő lányáról készült képeket, hogy felhívja a figyelmet a mértéktelen alkoholfogyasztás veszélyeire. Szeretném, ha más kamasznak és szülőnek nem kellene keresztülmennie azon, amin most nekünk.”

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top