Egészség

Lekövérmalacozták, 50 kilót fogyott

A most 28 éves nő négy éve szilveszterkor döntött úgy egy csúnya beszólás hatására, hogy lefogy.

 A fiatal ausztrál nő azt mondta, hogy 118 kiló volt, amikor életmódváltásba fogott. Szilveszterkor egyszerűen faképnél hagyta a randija, és beszólásokat is kapott egy szórakozóhelyen, hogy kövér malac. Ez adta meg a végső lökést, Sarah Page azót több, mint 50 kilótól szabadult meg.

“Lenéztem zuhanyzás közben, és nem láttam a lábam – emlékszik vissza a négy évvel ezelőtti önmagára. – Nagyon utáltam magam, és arra gondoltam, hogy mások is nagyon utálhatnak. Aztán arra gondoltam, hogy ezen csakis én változtathatok.”

 És január elsején fogta magát, elindult sétálni, és hiába volt nehéz felmenni az emelkedőre, elhatározta, hogy végigcsinálja, mert nem akarja magát soha többet olyan magányosnak és depressziósnak érezni. “Életem legnehezebb 2 órája volt, ennyi ideig tartott felérni a dombra.”

Sarah 118 kilóról fogyott 64-re. “Túl sok időt elvesztegettem azzal, hogy nem mertem szakemberek segítségét kérni. Keress egy edzőt vagy egy mentort, aki segíthet, sokkal könnyebb, ha van tanácsadód.” Sarah azt mondja, fogyását 80 százalékban az új étrendjének, 20 százalékban a mozgásnak köszönheti.

Sometimes you just have to inspire yourself ????????

Sarah Page (@sarah.page.health) által közzétett fénykép,

 

Get a coach ✅ Set some goals ✅ 80% nutrition ✅ 20% exercise ✅ A 'can do attitude' ✅ And take ACTION ✅

Sarah Page (@sarah.page.health) által közzétett fénykép,

 

Losing weight is hard work…. Been fat/depressed and sad is hard work…. Choose your hard ????????

Sarah Page (@sarah.page.health) által közzétett fénykép,

 

 Olvass még nagy fogyásokról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top