Egészség

Gyomorrákkal diagnosztizálták, nem sokkal később megtudta, ikrekkel várandós

A 39 éves nő három különböző orvosnál járt, de egyik sem vette észre, hogy várandós.

Miután hetekig krónikus fáradtságtól, levertségtől és megmagyarázhatatlan hányingertől szenvedett, a 39 éves ausztrál nő, Tina Breed úgy döntött, felkeresi háziorvosát. Mivel a doktor nem talált betegségre utaló tüneteket, azzal küldte haza betegét, hogy pihenjen. Tina a következő hat hónapban további két orvost is felkeresett: hiába.

“A várandósságom 24. hetében járhattam, mikor megultrahangoztak. Az egyik orvosnak megemlítettem a gyomorpanaszaimat, ő küldött tovább a vizsgálatra. Mivel az ultrahangon láttak egy sötét foltot a gyomrom alatt, azzal küldtek haza, hogy nagy valószínűséggel rákos vagyok.” Tina a Daily Mail ausztrál kiadásának elmondta, mivel fogamzásgátló implantátuma van, nem is gondolt arra, hogy esetleg várandós lehet.

Gyomorrákkal diagnosztizálták, nem sokkal később megtudta, ikrekkel várandós

“Az utolsó orvosnak már könyörögtem, hogy csináljon valamit, mert képtelen vagyok együtt élni az állandó rosszulléttel” – meséli a nő, aki egyedül neveli négy gyermekét. Újabb tesztek következtek, amikből már kiderült, hogy a szervezetében magas a várandósságot jelző hormon, a HCG szintje.

“Alig egy nap alatt gyomorrákos betegből ikerterhes kismama lettem. Mikor elmondtam a gyerekeimnek a hírt, nagyon megkönnyebbültek. Mint kiderült, készpénznek vették, hogy súlyos beteg vagyok.”

Gyomorrákkal diagnosztizálták, nem sokkal később megtudta, ikrekkel várandós

Tina végül a várandósság 36. hetében hozta világra ikreit. Arabella és Caleb elmondása szerint remekül vannak, és tökéletesen beilleszkedtek a népes család mindennapjaiba.

Olvass még többet a várandósságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top