Egészség

Elsodorta a zebrán a gyalogost, majd elhajtott a szegedi őszes férfi

Nem segített a zebrán elgázolt gyalogosnak a szegedi férfi, most a rendőrség keresi.
2016. október 4-én 16 óra körül egy ismeretlen 40-50 év körüli őszes hajú férfi, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, szürke színű Suzuki Swift típusú autóval a Dózsa György utcában az Arany János utcánál levő kijelölt gyalogátkelőhelynél nem adott elsőbbséget két gyalogos részére, és egyiküket elsodorta. A gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett. A járművezető ugyan megállt, de végül segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.
A rendőrség kéri, aki a balesetről és a gépkocsivezetőről érdemleges információval rendelkezik, a körülmények tisztázása érdekében jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (6721 Szeged, Párizsi körút 16–22.). Emellett telefonon is tehet bejelentést a 62/562-400-as hívószám 1298 vagy 1280-as mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöld számán.
 

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást, segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top