Egészség

Leesett a lépcsőn a gyorsétteremben, perre megy

Lehet, hogy meg is kell műteni az asszony, miután legurult a lépcsőn egy budapesti gyorsétteremben. Kártalanítást akar.

Angéla október 23-án az unokatestvérével ment be Budapesten egy belvárosi gyorsétterembe egy teára. A középkorú asszony a mellékhelyiségbe is elindult, melyet egy csigalépcsőn lehet megközelíteni. Lefelé menet azonban megbotlott és legurult a lépcsőn – számolt be az esetről a Blikk.

A gyorsétterem dolgozói felajánlották ugyan, hogy mentőt hívnak, ám Angéla nem akart mást, csak hazajutni. Otthon azonban rosszul lett, a lánya reggel bevitte a kórházba.

Megállapították, hogy kétszeres kulcscsonttörése van, egyelőre merevítőt hord, de ha a csontok nem forrnak össze, meg is kell majd műteni. A gyógyszerei nagyon sokba kerülnek, ahogy a későbbi gyógykezelése is költséges lesz.

Lánya megkereste a gyorséttermet, ahol kiderült, hogy a balesetről nem készült jegyzőkönyv, sőt a  dolgozók az étterem vezetőjének sem szóltak a balesetről.

Angéla és lánya azt akarják, hogy kártalanítsák az asszonyt, legalább akkora összeggel, amiből a gyógyszereit és a kezelését fedezni tudja. Lánya feljelentést tett a rendőrségen és akár perre is mennek.

A lap megkereste az érintett gyorséttermláncot is, ám ők lapzártáig nem reagáltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top