Egészség

Ez történik, ha megnyomod a térded mögötti akupresszúrás pontot

A térdünk mögött két csodatevő akupresszúrás pont is található, masszírozásuk olyan problémákra is megoldást nyújthat, amikről nem is gondoltad volna!

A nyugati emberek számottevő része még mindig valamiféle humbugként tekint az akupresszúrára, és ha bármi egészségügyi problémája van, előbb próbálkozik gyógyszerekkel, mint ezzel a természetes és meglepően hatékony módszerrel.

Ez történik, ha megnyomod a térded mögötti akupresszúrás pontot

A térdünk mögött két akupresszúrás pont is található: a GB34 és az ST36. Az első, a GB34 a térd alatt, a láb oldalánál található, a második az ST36 eddig 4 ujjnyival a térdkalács alatt. Ha ezt a két pontot nap mint nap masszírozzuk, azzal nem csak a térdben jelentkező fájdalmaktól szabadulhatunk.

A GB34 stimulálásával megfékezhető a hányinger, a hányás, valamint csökkenthetők a csípőben és az ülőidegben jelentkező fájdalmak. Az ST36 sem marad el a jótékony hatásokkal: ha finoman megnyomod, segít az izomlázon, javítja az emésztést, élénkít, és enyhíti a menstruációs görcsöket.

Forrás: Usefulbeautytips

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top