Egészség

El kellett válnia ahhoz, hogy megszabaduljon a testsúlya felétől

Jennifer egész életében küzdött a kilóival. Miután elvált a férjétől, úgy döntött, megváltoztat valami mást is: az eddigi életvitelét.

“Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy ilyen súlyt cipeljek életem hátralevő részében” – nyilatkozta a Today.com amerikai hírmagazinnak Jennifer Moats. A 29 éves kansasi nő elárulta, egész életében küzdött a testsúlyával, és már rengeteg mindent kipróbált, de néhány kilónál többet képtelen volt fogyni.

 Élete tavaly változott meg gyökeresen, mikor be kellett látnia, hogy a házassága végérvényesen tönkrement. “Mikor kimondták a válást, úgy döntöttem, kihasználom ezt a hatalmas változást, és a felszabaduló energiáimat valami igazán jóra fordítom” – magyarázza, majd hozzáteszi, néhány egyszerű változtatással egy év alatt a testsúlya több mint felétől, bő 50 kilótól megszabadult.

Kép forrása: Today
Kép forrása: Today

“Azon túl, hogy változtattam az étrendemen, és rendszeresen jártam edzőterembe, időről időre engedtem magamnak egy kis szünetet is.” Jennifer azt mondja, minden héten pénteken felmentette magát a diéta alól, és evett egy szelet pizzát, vagy néhány gombóc fagyit és csokoládét, ha megkívánta. “Ezzel jutalmaztam magam az egész heti kemény munkáért.”

A fiatal nő szerint a sikerhez hozzájárult, hogy megtanulta kordában tartani a vágyait. “Ha megkívántam valamilyen ételt, igyekeztem enni is belőle, de csak keveset. Ha például cukrosra vágytam, ettem egy szelet gyümölcsöt, mert annak édes volt az íze. De minél tovább csináltam a diétát, annál ritkábban tört rám ez a kínzó érzés is.”

Olvass még többet a fogyásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top