Egészség

OVESTIN 1 mg/g krémmel a változókori tünetek enyhítése érdekében!(1)

A változókorral számos olyan tünet jelentkezhet a nőknél, amely negatívan hathat az életminőségünkre.

Az OVESTIN 1 mg/g krém megfelelő alkalmazása esetén csillapítja a menopauza tüneteit1.

OVESTIN 1 mg/g krémmel a változókori tünetek enyhítése érdekében!

Az úgynevezett változókor során a legjelentősebb átalakulás a női hormonrendszerben történik. A havi menstruáció rendszere felborul, majd teljesen megszűnik, mivel jelentősen csökken a női nemi hormonok termelése. A menopauza mellett számos egyéb fizikai folyamat is végbe mehet a nők szervezetében, amelyeknek pszichés kihatásai is jelentkezhetnek2. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy ez az állapot nem betegség, és ne féljünk orvosunkkal konzultálni a szóba jöhető megoldásokkal kapcsolatban. Döntsük le a tabukat, és merjünk beszélni a változókorról!

Elsősorban a húgyhólyagot, a hüvelyt és a külső nemi szerveket érintheti az ösztrogén termelődésének csökkenése. Ebben a fázisban jellemzően gyakoriak a női nemi szervek bakteriális fertőzései, mert a húgyivari rendszer a hormonális változásokkal sokkal érzékenyebbé válik1, 2. Ezenkívül problémát okozhat még a hüvely és a nemi szervek szárazsága, ami viszketést, szexuális együttlét alkalmával pedig kimondott fájdalmat is okozhat a nőknek. Az OVESTIN 1 mg/g krém a klimax után jelentkező tünetek enyhítésére ajánlott gyógyszer1.

OVESTIN 1 mg/g krémmel a változókori tünetek enyhítése érdekében!

Biztonságos segítség!

Az OVESTIN 1 mg/g krém ösztrioltartalmú, vény nélkül kiadható gyógyszer, amely hatóanyagával menopauzában lévő nőknél elősegíti az urogenitális hám normalizálódását, csökkenti a hüvelyszárazságot, és fokozza az urogenitális hámsejtek fertőzésekkel és gyulladásokkal szembeni ellenállását1.

www.ovestinkrem.eu ; www.valtozaskora.eu

 

OVESTIN mg/g krémmel a változókori tünetek enyhítése érdekében!(1)

 

A kockázatok és mellékhatások tekintetében

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát

gyógyszerészét!

 

 

 

Az OVESTIN 1 mg/g krém vény nélkül kiadható ösztriol hatóanyagtartalmú gyógyszer.

1.Ovestin 1 mg/g krém alkalmazási előirat 2016.02.22, Ovestin 1 mg/g krém betegtájékoztató  OGYI-T-1662/0 (1×15 g)

2. Sturdee DW, Panay N, on behalf of the International Menopause Society Writing Group. Recommendations for the management of postmenopausal vaginal atrophy. Climacteric 2010; Early Online:1–14. Lezárás dátuma: 2016. 11.04. HU-EST-0816-0052a

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top