Egészség

Közös bulival ünnepelték szülinapjukat a 100 éves ikrek

Az ikrek, akik születésük óta mindössze néhány napot töltöttek távol egymástól, most elárulták a hosszú élet titkát is.

Irene Crump és ikertestvére, Phyllis Jones 1916. november 20-án született, alig 25 perc különbséggel. Nem egypetéjű ikrek, ennek ellenére nagyon hasonlítanak egymásra, és ha ugyanolyan ruhába bújnak, könnyen megtévesztik még a legközelebbi rokonaikat is.

“Mindig igyekeztek közel maradni egymáshoz” – nyilatkozta a Daily Mail című brit lapnak Phyllis fia. Carl Jones hozzátette, miután édesapja meghalt, édesanyja rukkolt elő az ötlettel, hogy ikertestvéréhez költözik. Az ikrek azóta minden létező percüket együtt töltik, éppen úgy, mint kamaszkorukban, amikor ugyanabba az iskolába jártak, majd ugyanannál a porcelángyártó cégnél helyezkedtek el.

Közös bulival ünnepelték szülinapjukat a 100 éves ikrek

Alapvetően remekül kijönnek egymással. Sokat beszélgetnek, viccelődnek egymással, és – ahogy az a testvérekkel lenni szokott – néha ők is veszekednek.” Carl elárulta, idős édesanyjáról és a testvéréről feleségével közösen gondoskodnak. “Saját lakásban élnek, de mindennap meglátogatjuk őket, és ha nem tudunk menni, akkor is telefonálunk.”

Carl nagy szerepet játszott a különleges, 100. születésnapi buli megszervezésében is, amire az ikrek 48 barátjukat hívták el. “Csak a különleges alkalmakkor tartottunk közös ünneplést: a 90. születésnapunkon például, vagy a 99.-en, no és persze most” – mondta Irene, majd hozzátette, testvérével a jó minőségű ételeknek és a kemény munkának köszönhetik hosszú életüket.

Olvass még többet különleges ikerpárokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top