Egészség

Ilyen az, ha 30-szor annyi idegvégződés van a csiklódón, mint másoknak

Callista Wilson a húszas évei elején mert orvoshoz menni a nem mindennapi problémájával.

“Olyan érzés, mintha egy nagy körben égne a lábam közötti rész: égető, viszkető érzés. Akár egy tampon felhelyezése, akár egy behatolás olyan őrült fájdalommal járt, mintha egy kést döftek volna belém” – mondta el a BBC-nek Callista Wilson, San Francisco-i stylist. 

 Akkor érezte először a szörnyű fájdalmat, amikor 12 évesen megjött a menstruációja, és megpróbált tampont használni. Orvoshoz először a húszas évei elején ment a problémával. “Teljesen normális a csiklód, a probléma inkább a fejedben lehet” – küldte el a kezelőorvosa egy pszichológushoz. Újabb 10 év telt el aztán anélkül, hogy bárki rájött volna, mi Callista baja.

 Természetesen az alatt a 10 év alatt állandóan szexuális problémái voltak, és a mindennapi életére is kihatott. A kapcsolatai sorra véget értek, és súlyos depresszióba esett. 20 orvos után a 21. orvos végre rájött, hogy mi okozza a fiatal nő csiklófájdalmát. Callista harmincszor több idegvégződéssel a csiklójában  született, mint az átlag, ezért érezte azt, ha hozzáért valami vagy valaki, hogy nagyon éget. Végül egy műtéttel sikerült megoldani a problémát, és annyi szenvedés után fájdalommentes szexuális életet élhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top