Egészség

Meztelen mellüket mutatják meg ezek a nők

Akár te is feltöltheted a saját melleidet és még történetet is írhatsz mellé. Elsőre különösnek tűnhet az ötlet, de a honlap kitalálói önbizalmat szeretnének önteni a nőkbe, akik nem szeretik a saját testüket.

Nyilván mindenki tudja, hogy rengetegféle női mell létezik, viszont látni – újságokban, filmeken –szinte csak ugyanolyanokat látunk: a tökéleteset. Pedig olyan nincs is. Először kicsit sokkoló ezen a melles honlapon barangolni, de aztán leesik, hogy tényleg az a lényeg, bármilyen a melled, a tiéd, és ne utáld magad. Olvasd el mások melltörténetét: vannak tinédzserek, anyukák szülés után, idősek, középkorúak, fehérek, feketék, ázsiaiak!

“18 éves vagyok, túlsúlyos. Kórosan elhízott. A mellemen látszanak az ereim, és csíkos, mert kinyúlt. Hatalmasok a mellbimbóim, a hegyük csak akkor látszik, ha fázom. Én nem érzem emiatt rosszul magam, meg vagyok velük elégedve, nem tökéletesek, de nekem így jók” – írja egy fiatal nő a honlapon.

Meztelen mellüket mutatják meg ezek a nők

“37 éves vagyok, egy gyerekem van, akit 7 hónapig szoptattam. Korábban utáltam mindent a melleimmel kapcsolatban: azt, hogy kicsik, azt, hogy nem egyformák, a befelé álló mellbimbóimat. De mostanra már szeretem a testem, és szeretem a melleimet is.”

Meztelen mellüket mutatják meg ezek a nők

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top