Egészség

Értékelje szíve egészségét!

Egy átlagos hosszúságú élet alatt 2,5 milliárdszor dobban a szív, ennyiszer pumpál oxigénben dús vért az érrendszerbe. Sokan természetesnek veszik azt, hogy a szívük csodálatra méltó teljesítménnyel szolgálja őket hosszú évtizedeken át, és csak akkor kezdenek el vigyázni rá, amikor már majdnem késő. Ön gondolkodjon okosan, előzze meg a bajt!
Értékelje szíve egészségét!

A többszörösen telítetlen zsírsavak közé tartozó ún. omega-3-zsírsavaknak jelentős szerepük van a szív- és érrendszer védelmében, igazoltan csökkentik a vér kórosan magas zsírszintjét. A kedvező élettani hatású omega-3-zsírsavak fiataloknál és időseknél egyaránt hozzájárulnak az érrendszer károsodásának és az azzal járó súlyos következmények – mint az érelmeszesedés és a szívinfarktus – megelőzéséhez. Akinél egyszer már megtörtént a baj, például szívinfarktuson esett át, nagyon fontos a későbbi súlyos következmények elkerülése. Számukra is segítséget nyújtanak az omega-3-zsírsavak: szakszerű adagolásukkal az összhalálozás kockázata mintegy 20%-kal, a hirtelen szívhalál kockázata pedig 45%-kal csökkenthető.

Az emberi szervezet nem képes a számára szükséges omega-3-zsírsavakat előállítani, így táplálkozással, bőséges halfogyasztással, kellene fedezni az igényt. Sajnos a magyar konyha fogásait ismerve ritkán kerül az asztalra telítetlen zsírsavakban dúskáló tengeri hal; távol állunk a heti 2-3 alkalommal történő halfogyasztástól. Emellett egyre több szakember kérdőjelezi meg a jelentős halfogyasztás egészséges voltát, ugyanis a tengeri táplálékláncon keresztül számos egészségkárosító anyag is bejuthat az emberi szervezetbe. Nem marad tehát egyéb logikus megoldás az omega-3-zsírsavak szervezetbe juttatására, mint a halolajkapszulák szedése.

Halolaj és halolaj között azonban különbség van!

Ha választani lehet, biztosan Ön is olyan készítményt szeretne szedni, aminek már egyetlen kapszulája is kellő mértékű szív- és érrendszeri védelmet nyújt, ugyanakkor nem terheli a szervezetet egészségkárosító melléktermékekkel, tengeri eredetű szennyezőanyagokkal, és nem okoz kellemetlen, halszagú leheletet.

A halolajválasztás öt szempontja:

A szívének kedves halolaj:

  1. a szükséges mennyiségben tartalmazza az omega-3-zsírsavakat;
  2. nem tartalmaz a környezetből származó, az egészségre káros anyagokat;
  3. halas utóíz nélküli;
  4. napi egyetlen kapszulája is igazoltan védi szívét és érrendszerét;
  5. minősége garantált, szedése hatásos és biztonságos.

 Az omega-3-zsírsavakat koncentráltan tartalmazó Omacor olyan halolajkészítmény, ami szennyezőanyagoktól mentes, tiszta formában kínálja a természetes eredetű, létfontosságú zsírsavakat. A készítmény – előállítási technológiájának köszönhetően – nem okoz halszagú leheletet. Már napi 1 Omacor kapszula bevétele csökkenti a súlyos szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát*, és kedvezően befolyásolhatja a vérnyomást, a szívritmust. Az Omacor a gyógyszertárakban beszerezhető, vény nélkül kapható gyógyszer, amelynek a gyártását szigorú szabályok szerint ellenőrzik; ez a biztonságosságának és a hatásosságának a záloga.

Óvja szíve és érrendszere egészségét omega-3-zsírsavakkal! Használjon biztonságos és hatásos terméket, hogy nyugodt lehessen szívügyeit illetően!

További információk!

* Elsősorban a korábban már szív-érrendszeri betegségen átesettek körében

OM/DEC/16/04

Értékelje szíve egészségét!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top