Egészség

4 reggeli szokás, amit most azonnal be kell vezetned

Egyáltalán nem mindegy, hogyan indul a reggel, hiszen éhesen, kapkodva és idegesen nem lehet megkezdeni egy új napot. Ezekkel a reggeli szokásokkal egészségesebb és kiegyensúlyozottabb is lehetsz!

1. Tarts fülmasszázst!

Egy rövid kis fülmasszázs igazán nem nagy dolog – az ágyban fekve is megcsinálhatod, és még jól is fog esni! Arról nem is beszélve, hogy a fül stimulálása feltölthet energiával és segíthet neked az ébredésben!

2. Éltető ital

Kezdd a reggelt egy nagy pohár meleg, citromos vízzel. Persze lehet, hogy ösztönösen a kávé után nyúlsz először, de egy pohár citromos meleg víz felpörgeti az emésztést, a veséket, és még az immunrendszert is erősíti. A legjobb reggeli előtt 20-30 perccel fogyasztani.

4 reggeli szokás, amit most azonnal be kell vezetned 

3. Tiszta nyelvvel

A reggeli rutin egyik alapköve a fogmosás, de a nyelv tisztításáról a legtöbben megfeledkeznek. Mivel a nyelven rengeteg baktérium telepedhet meg, figyeljünk oda a nyelvtisztításra – ehhez elegendő egy hagyományos fogkefe is, csak ügyeljünk rá, hogy gyengédek legyünk ezen az érzékeny felületen.

4. Egy kanál méz

Reggelente egy kanál méz feltölt energiával, segíthet a memóriád javításában, és még az allergiás tüneteket is enyhítheti. Ha önmagában túl édes lenne, nyugodtan oldjuk fel egy pohár vízben.

BrightSide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top