Egészség

Nagy a para a masszőrök között

Az online kasszák esetleges beszerzése miatt óriási a bizonytalanság a masszőrök között. 2017 januárjában ugyanis új korszak kezdődik számukra.

A masszőrök még nem tudják, be kell-e szerezniük az online kasszákat, vagy az kiváltható egy számlázóprogrammal – írja a Magyar Nemzet.

A Masszőrök Egyesülete elnökének elmondása szerint az adóhivatalban azt a tájékoztatást kapták, hogy minden masszőrnek kötelező beszereznie, és januártól használnia kell a készüléket. A hivatal honlapja szerint azonban ez helyettesíthető egy megfelelő számlázóprogrammal is. Egyértelmű tájékoztatást arról sem kaptak, hogy milyen büntetésre számíthat az, aki nem tartja be a szabályokat, de jó néhányan inkább beszerezték a készüléket.

Nagy a para a masszőrök között

A ruhatisztító vállalkozások már korábban bevezették az online kasszát, az országban működő 8-10 ezer autójavító fele pedig már beszerezte, a többieket tájékoztatták a kötelezettségről. Némely szerviz megrendelte, de még nem érkezett meg a berendezés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top