Egészség

Belehalt az erekcióba a háromgyerekes családapa

Holtan találtak egy háromgyerekes apát egy szállodai szobában, Nigériában. Az elsődleges vizsgálatok szerint túladagolta a potencianövelőt, és belehalt a többórás erekcióba.

Túladagolta a potencianövelőt és belehalt az erekcióba egy harmincas évei végén járó nigériai férfi – írja a punchng.com. A Samson néven azonosított férfit egy hotelszobában találták meg holtan, ám férfiassága még holtában is merev volt. Kiderült, hogy háromgyerekes apa, ám az elmúlt három hónapban egy új barátnőnek udvarolt.

Elmondások szerint egy bár megnyitóját ünnepelték, ahol alkoholt is fogyasztott, itt kapta a fülest egy potencianövelőről, amit végül kipróbált. “Nagyon sokáig közösültünk, de nem tudott elélvezni, biztosan a sokáig tartó merevedés miatt halt meg. Ez volt az első alkalom, hogy potencianövelőt használt” – mondta a Samson barátnője, aki elrohant a helyszínről, miután a férfi meghalt.

Samson testét jelenleg is az uvwiei kórház hullaházában tárolják, mert a családja még nem döntötte el, hogy mit kezdjen a halott férfi holttestével.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top