Egészség

Borzalmas fertőzést kapott Ágnes egy budapesti kórházban

Ágnest hasi sérvvel fektették be még szeptemberben az egyik budapesti kórházba. Megműtötték, ám ezt követően olyan durva fertőzést kapott, amire a legrosszabb álmaiban sem gondolt volna.

A hasi műtét során óriási, függőleges vágást ejtettek Ágnes hasán az orvosok. Az operációt követően úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben történt. Három nappal később a nő mégis nagyon rosszul lett, a seb begyulladt, majd begennyesedett. Láza negyven fokra szökött.

Ágnes visszakerült a kórházba, ahol szövettant vettek tőle. Az eredmény kimutatta, veszélyes bakteriális fertőzést kapott. Ágnes utánanézett a fertőzésnek, kiderült, hogy az orrváladék útján terjed. Antibiotikummal kezelték, néhány nap alatt nyolc kilót fogyott. A műtéti heg olyan csúnyán forrt össze, hogy azóta is haskötőt kell viselnie, ami nélkül dolgozni sem tud.

Az orvosok persze semmit sem mondtak, hogyan kaphatta el a durva fertőzést a kórházban. Annyit közöltek, sajnálják, de nem tudják elkülöníteni a fertőző és a nem fertőző betegeket – tudta meg a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top