Egészség

5 vasárnapi szokás, amitől egész héten könnyebben megy a fogyás

Hétközben, a sok munka és rohanás között könnyű elcsúszni az edzéssel és a fogyókúrával. Készülj fel már vasárnap az előtted álló hétre, és könnyebb lesz betartani a fogyókúrás programot!

 A fogyókúrát lelkiismeretesen betartani, gőzerővel próbálkozni az életmódváltással nem csak elhatározás, logisztika kérdése is. A munka, a család, az ügyes-bajos teendők gyakran akkor is megakadályoznak a céljainkhoz vezető úton, ha az elhatározás már megszületett. Hogyan biztosítsuk be mégis, hogy jusson idő (és energia) az edzésre és az egészséges étkezésre? Készüljünk fel az egész hétre tudatosan, már vasárnap!

1. Tervezz!

Vasárnap este ülj le a naptáraddal, és nézd át, mikor tudsz beiktatni edzéseket. Ha megvan az időpont, ragaszkodj hozzájuk, akár egy fontos meetinghez!

5 vasárnapi szokás, amitől egész héten könnyebben megy a fogyás

2. Moss!

Gondoskodj róla, hogy a sportmelltartók és leggingsek tisztán várhassák, hogy használatba vedd őket.

3. Szedd össze!

Pakolj össze 2-3 edzésre való ruhát, törölközőt, amire szükséged van. Így csak fel kell kapnod a cuccod, és már mehetsz is. 

4. Adagolj!

Akár 5 napra előre kiadagolhatod a reggeli zabkásák vagy turmixok és az ebédre szánt saláták hozzávalóit. Így tuti nem térsz majd el a kijelölt étrendtől!

5 vasárnapi szokás, amitől egész héten könnyebben megy a fogyás

5. Pihenj!

Mivel is indíthatnád jobban a hetet, mint egy kiadós alvással? Vasárnap este egy kis olvasás vagy jóga után térj hamar nyugovóra, hogy elég energiával vághass neki a hétnek!

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top