Egészség

Kisebb vagyont gyűjtöttek a rákban meghalt szülők gyermekeinek

Nem sokkal szüleik halála előtt, a három gyerek szívszaggató fotót osztott meg a nagybeteg házaspárról, ahogy a kórházi ágyukon egymás kezét fogják.

Az 57 éves Mike Bennett 2013 óta küzdött daganatos betegségével, feleségénél, Julie-nél pedig tavaly májusban diagnosztizáltak rákot. A házaspár nagy reményekkel vágott bele a kemoterápiás kezelésekbe, ám hiába minden: a kezelés egyiküknél sem használt. Mike február hatodikán adta fel a küzdelmet az agydaganattal szemben, Julie néhány nappal később, február 10-én halt meg egy, a májából induló tumor miatt.

A Bennett házaspár, akik a család egyik barátja, Heather Heaton Gallagher szerint a megismerkedésük pillanatától kezdve ugyanúgy szerették egymást, három gyereket nevelt: legidősebb fiuk, Luke 21, Hannah 18, míg Oliver 13 éves. A gyerekek napokkal a szülők halála előtt szívszaggató fotót készítettek róluk, ahogy egymás kezét fogva várják a halált.

Kisebb vagyont gyűjtöttek a rákban meghalt szülők gyermekeinek

Heather Heaton Gallagher a BBC-nek elmondta, képtelen lett volna együtt élni a tudattal, ha sorsára hagyja a Bennett gyerekeket. GoFundMe-oldalt indított, hogy a gyerekeknek a szülők halála esetén is legyen majd miből élniük. Arra azonban még Heather se számított, hogy kezdeményezése ilyen óriási siker lesz majd. Az oldal hétfőig – alig néhány nap alatt – több mint 150 ezer dollárt gyűjtött.

Kisebb vagyont gyűjtöttek a rákban meghalt szülők gyermekeinek

Az asszony elárulta, máig nem tértek magukhoz a hatalmas összeg láttán, és nem tudnak elég hálásak lenni azoknak, akik a világ minden tájáról vették a fáradtságot és segítettek a családnak.

Olvass még többet a daganatos betegségekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top