Egészség

Újabb bánat érte Schumi családját

Eddig nem indokolta a Mercedes, hogy miért tüntette el 2017-es Forma–1-es versenyautóiról a #KeppFightingMichael feliratot, így nem tudni, hogy elfelejtették a legendás német pilótát, vagy direkt hagyták le a bátorító szavakat.

Három szezont bírt ki a Mercedes Forma–1-es istállójának autóin a #KeppFightingMichael (Küzdj tovább Michael) felirat, miután a német sajtó észrevette, hogy a 2017-es Mercedesek burkolatán már sehol sem szerepel a biztató üzenet, amivel a három éve balesetet szenvedő világbajnok, Michael Schumacher gyógyulásáért szorítanak.

Mivel a Mercedes nem indokolta még semmivel sem a felirat eltüntetését, így most megy a találgatás, hogy csak szimplán elfelejtették, vagy csak spórolni akartak azon a néhány grammon, amit az évek múlásával egyre kisebb méretű felirat matricája jelentene túlsúlyként a kocsikon.

A #KeepFightingMichael felirat a 2014-es Mercedesen
A #KeepFightingMichael felirat a 2014-es Mercedesen

A felirat a két hét múlva induló szezonig persze még felkerülhet a kocsikra, ám azt is suttogják, hogy az üzenet hiánya összefügghet az istálló új összetételével.

Michael Schumacher 2014-ben szenvedett súlyos síbalesetet, azóta nem tudni semmi biztatót az állapotáról, családja folyamatosan titkolózik.

express.de

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top