Egészség

Előadás közben ütötte ki a színész a direktor fogát

Akkora pofont kapott előadás közben Götz Attila színésztől a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója, hogy kiköpte a fogát. A színész kezét gipszelni kellett.

Akkora pofont kapott Rázga Miklós, a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója március 13-án társulata egyik színművészétől, Götz Attilától, hogy a direktor kiköpte egyik metszőfogát, a színésznek pedig ízületi sérülések miatt be kellett gipszelni a jobb kézfejét.

Az esetben az a legfurcsább, hogy semmiféle személyes ellentét nem alakult ki színész és igazgatója között, még csak nem is orrolnak egymásra. Az Ádám almái című darab egyik jelenete arról szól, hogy Götz Attila – szerepe szerint – hatalmas pofont kever le Rázga Miklósnak, aki szintén az előadás egyik szereplője. A hétfői jelenet során a színművész keze lendítéskor annyira megcsúszott, hogy az ütés meglehetősen valóságosnak és erőteljesre sikeredett.

Rázga Miklós a Bama.hu kérdésére elmondta, még aznap éjjel műtéttel visszaültette a kiütött metszőfogat a szájsebészeti klinika vezetője, dr. Nagy Ákos professzor. Götz Attila pedig a baleseti sebészeten kapott gipszet a kézfejére.

Nos, ilyen is előfordulhat a színházban.

Hétfőn a valóságban repült a direktor foga (fotó: PNSZ)
Hétfőn a valóságban repült a direktor foga (fotó: PNSZ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top