Egészség

Egy éjszakás kalandok: ne legyél eleven maszturbátor!

Életem legrosszabbul sikerült egy éjszakás kalandja után nem értettem, miért nem rúgtam ki a pasit 10 perccel az érkezése után, hiszen csupán egy guminőnek éreztem magam, de beleszólásom a dolgokba, netán egy incifinci orgazmus, na, annyi se járt nekem.

Kezdem rögtön az elején azzal, hogy nem gyűlölöm a férfiakat, és nem gyűlölöm a nőket sem. És odáig merészkedem, hogy azt gondolom, hogy mindenkinek joga van a jó szexhez, a kölcsönös megegyezésen alapuló jó szexhez, és hogy azt ki, milyen formában éri el, az ő dolga. Hogy hányszor, kivel, milyen körülmények között, az is az ő dolga. És ha valaki minden este mással akar dugni, és még élvezi is, az is az ő dolga. 

“Megvan az oka, hogy felhagytam az egy éjszakás kalandokkal!” – mondta oda egy párbeszéd végére az egyik csajismerősöm, és meg sem kellett volna kérdeznem, de tudtam, miről beszél. “Most komolyan, a legutóbbi pasi, akihez felmentem, először nem akart gumit húzni, majd miután elélvezett, és én még nem voltam sehol, már vissza is akart menni a buliba, és a volt barátnője után sírt” – tette hozzá félig kiröhögve magát, de hát, ugye, minek ment oda?

Kis házi felmérésemből és a saját tapasztalataimból kiindulva  bár igaz, ez semmiképpen sem reprezentatív minta  kiderült, hogy a pasik nagy része ilyenkor egy önző bunkó, és vagy csendben teszi az önző bunkóságot, hogy csak később esik le, vagy akkor rögtön nem fér hozzá kétség. Mivel heteroszexuális nőként nem volt nővel egy éjszakás kapcsolatom, bocsánat, de pont ezért önző nőkről nem tudok beszámolni.

“A kedvencem az a típus, aki nem rejti véka alá, hogy mit kedvel az ágyban, persze, ezzel nincs is gond, mondja, viszont, hogy én mit akarok az ágyban, azt már nagy ívben leszarja. Talán neki pont az a buli az egészben, hogy neki minden fasza legyen, én meg csak egy csaj vagyok az egy éjszakás éjszakából, mit törődjön vele, hogy nekem jó legyen” – mesélte egy másik barátnőm, amikor felvetettem neki a kérdést. “És nem az van, hogy egy ilyen pasival találkoztam, hanem többel…”

Persze olyan is történt velem, hogy egy éjszakás kalandnak szántam a dolgot, aztán évekig tartó kapcsolat lett belőle, mondjuk akkor nem is viselkedett önző bunkóként az illető, de ha a házi felmérésem statisztikai adatait nézem, akkor bizony ez a kevesebb, jóval kevesebb.

Totál nem értem – persze egyszerűbb kényelmesnek lenni –, de egy pasi miért büszke arra az egy éjszakás szexre, amiben ő nem elégítette ki partnerét? És persze, igaz, hogy sosem hallottam férfiakat egymás között erről beszélgetni, de nem hiszem, hogy elhangzik a cimboráktól a kérdés, hogy volt-e orgazmusa a csajnak vagy sem. Illetve sokszor a kaland során sem hangzik el ez a kérdés, ha nem volt egyértelmű. Sőt, ha netán szóvá teszed, hogy figyelj csak Egyéjszakás Kalandom, örülök, hogy neked jó volt, de én még nem mentem el, tehetnél valamit az ügy érdekében, mondjuk, ezt és ezt, akkor őszintén meglepődve néznek, mert nem szoktak az ilyen nyílt kérésekhez. Ugye, az orgazmus tettetése egy éjszakás kalandokban (meg úgy egyáltalán) teljesen felesleges és értelmetlen szerintem, nem tudom, művelik-e a nők ezt a műfajt ilyen esetekben.

A végső üzenetem tényleg csak annyi, hogy igenis joga van mindenkinek a jó szexhez, szóval ne féljetek szólni, kérni, mert elevelen maszturbátornak lenni nagyon lehangoló.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top