Egészség

Hihetetlen átváltozáson ment át a modell, aki régen napi 500 kalóriát evett

"Lehet, hogy nem a címlapokra termettem, hanem arra, hogy minden nőt arra buzdítsak, szeresse a testét!" – vallja a modell, aki mára fütyül a divatipar diktálta szabályokra, és boldogan vállalja pluszkilóit!

 Horrorisztikus sztorikat a modellek önsanyargató életéről naponta hallani. Ha nem is szolgálnak meglepetéssel, minden egyes történet megéri, hogy napvilágot lásson: talán mindegyikkel közelebb kerülünk egy lépéssel ahhoz, hogy valódi változások történjenek a divatvilágban.

 Liza Golden-Bhojwani története is ilyen: a lány pár évvel ezelőtt még a londoni és a párizsi divathetek állandó szereplője volt. A sok megbízásért azonban drága árat fizetett: Liza ekkoriban naponta mindössze 20 kis falat sajtot engedhetett meg magának, azaz nagyjából 500 kalóriát fogyasztott. 2012-ben ezért felhagyott a modellkedéssel, és 2014-ben egy egészségesebb, fittebb testtel szeretett volna visszatérni. Ám az olyan cégeknek, mint a Victoria’s Secret, így már nem kellett.

Valódi változás akkor köszöntött be az életében, mikor megismerte a férjét. Azóta – bár rendszeresen edz – bűntudat nélkül falatozik mindenből, amit megkíván. És még sosem volt ilyen boldog! Az pedig, hogy nem ő lett a következő Kate Moss, cseppet sem zavarja: “Lehet, hogy nem arra termettem, hogy magazinok címlapján pózoljak, és a leghíresebb márkákat reklámozzam. De ennek oka van: az a feladatom, hogy minden nőt arra buzdítsak, szeresse a testét!”

Minden szavával egyet értünk – bár szerintünk a gyönyörű Liza a címlapokon is simán megállná a helyét!

 huffingtonpost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top