Egészség

Harmadfokú égést szenvedett, miután olajjal napozott

A pórul járt asszony esszenciális olajkeverékkel kente be a bőrét, majd befeküdt egy szoláriumba – egyáltalán nem számított rá, hogy mi lehet a vége...

Durva égési sérülésekről készített fotókat osztott meg a neten Elise Nguyen, aki saját történetének elmesélésével szeretné megakadályozni, hogy mások is így járjanak.

Nguyen rendszeresen ápolja a bőrét esszenciális olajokkal, és nem is számított rá, hogy bármi problémája lehet ebből, nemrégiben azonban egy esküvőre készülve jógaórája után befeküdt egy szoláriumba. Először semmit nem érzett, és másnap is csak enyhe irritációt vett észre a bőrén. A helyzet azonban rosszabbodni látszott, és az asszony bőrén rövidesen durva sérülések jelentek meg, amikről később megállapították, hogy harmadfokú égési sérüléseknek minősülnek.

Harmadfokú égést szenvedett, miután olajjal napozott
Harmadfokú égést szenvedett, miután olajjal napozott
Harmadfokú égést szenvedett, miután olajjal napozott 

22 nappal a szoláriumozás után Nyguen testén még mindig durva sebek vannak, az asszony azt mondja, szeretné megakadályozni, hogy ez másokkal is megtörténjen. A nő egyébként elismeri, hogy az általa használt (DoTerra márkájú) olajokon fel volt tüntetve, hogy nem szabad bennük napozni vagy UV-sugárzásnak kitenni a bekent bőrfelületet, de azt mondja, emlékeztetni kellene az embereket, hogy figyelmesen olvassák el a címkéket. 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top