Egészség

Életveszélyes az új szépségőrület

Újabb egészségtelen, felesleges és testképromboló trend hódít: a dögös test legújabb instagramos fokmérője a bőr alól kirajzolódó mellkas.

Tavaly először a csípőcsontokon kifeszülő, és így kis hidat képző fürdőruhabugyi (szaknevén Bikini Bridge) volt a menő, majd jött az összeérintett combok között kialakuló rés (Thigh Gap). Ezek mutatták meg, hogy elég vékony, elég csinos vagy-e, a lányok pedig el is árasztották az instagramot a fotóikkal, ha éppenséggel sikerült megvalósítaniuk valamelyik testi bravúrt.

Bordakosarukat mutogatják az instagramos lányok

A beach-szezon közeledte már meg is teremtette az idei év szörnyetegét, ez pedig a Ribcage Bragging azaz olyan fotók, amiken a lányok kilógó bordáikkal büszkélkednek. A dolog olyannyira létezik, hogy már saját Instagram-oldalt is kapott, ahol azt hirdetik, hogy a mellkasod a legújabb kiegészítőd:

Bordakosarukat mutogatják az instagramos lányok
Bordakosarukat mutogatják az instagramos lányok 

Ez az egész persze megint csak egy újabb baromság, ami borzasztóan káros hatással lehet a fiatal lányok testképére. Azokéra, akiknek urambocsá’ nem lóg ki a bordájuk. Most már csak remélni lehet, hogy ez a mánia is annyira tiszavirág életű lesz, mint a fent felsorolt társai.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top