Egészség

Komoly dilemmát okoz a békéscsabai kórház vacsorája

Komoly dilemmát okoz a betegeknek a békéscsabai kórházban kínált vacsora. És még csak nem is abban, hogy enni vagy nem enni, hanem hogy mégis hogyan. Újabb "csodás" kórházi kaja következik.

És igen. Mi magunk sem hittük volna, felülmúlható a májkrémlenyomatos kenyér, vagy éppenséggel a 10 hónapos babának adott kórházi kaja, de igen, készülnek még meghökkentő kórházi vacsorák.

A már-már országjáró sorozatnak beillő kórházi kaják újabb csodás fotóját ezúttal a békéscsabai Dr. Réthy Pál Kórházban örökítették meg. A fincsi (?) vacsora a mindenkor elmaradhatatlan két szelet kenyér, hozzá pedig tömlős sajt. Nem kötünk bele a párosításba, biztosan akad, aki szereti.

Inkább azon dilemmázunk, vajon szegény beteg mégis hogyan bontsa fel a sajtot? A fogával kiharapja, vagy a fémzárat addig tekergeti, amíg végre kiszakad a csomagolás? Utóbbi esetében tutira a kezébe ömlik a sajtból valamennyi, amit aztán lenyalogathat kedve szerint… És még szerencsés, ha így történik, és nem a papírtálcára csöppen, amiről visít, nem először használják. Oké, spórolás van, de ennyire?

És akkor ne legyünk irigyek, ha látjuk, mit kapnak a betegek Ausztriában, az egyik innsbrucki kórházban? Mindennap mást, ez csak egy a lehetőségek közül…

(Kórházi koszt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top