Egészség

Csúnyán megjárta a nő, aki mentás tusfürdőt használt intim mosakodásra

Eléggé pórul járt a blogger, aki találomra választott tusfürdőjével állt neki az intim mosakodásnak. Az ő szavaival élve, "egy istenverte bozóttűz volt odalenn".

Nem véletlenül fejlesztenek speciális intim lemosókat erre az érzékeny területre. Ezt azonban valószínűleg nem tudta az az anonim blogger, aki I Know, I Need To Stop Talking nevű blogján osztotta meg kellemetlen történetét.

Csúnyán megjárta a nő, aki mentás tusfürdőt használt intim mosakodásra

A lány állítólag már a zuhanyzóban vette észre, hogy szokásos rózsás tusfürdője elfogyott, de hamar túl tette magát rajta, mivel ott állt egy bontatlan flakon mentás–teafaolajos 100%-ban természetes tusfürdő. Először nem is volt semmi gond, ahogy fogalmaz “első osztályú zuhanyélmény volt”, a problémák akkor jöttek, mikor az intim területeket is megmosta az új termékkel.

A finom bizsergést ígérő tusfürdő pokoli, égető érzést okozott a lánynak, amit blogján vicces és érzékletes szóvirágokkal írt körül, szerintünk nem is létezik találóbb az alábbi hasonlatnál: “mintha chiliszósszal megélezett jégkorcsolyákat viselő hangyák masíroztak volna a vaginámban”.

Nekünk ennyi elég is, hogy sose próbálkozzunk hasonlóval!

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top