Egészség

Negyedikről kizuhant kislány: munkába kellett sietne keresztanyjának

A hároméves kislány szombat reggel zuhant ki egy nagytarcsai társasház negyedik emeletéről. A gyermekre keresztanyja vigyázott.

Tegnap megírtuk, hogy a kórházban meghalt az a hároméves kislány, aki szombat reggel zuhant ki egy nagytarcsai társasház negyedik emeletéről. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál elmondta, a gyereket élettelenül találták kollégái, de a gyors beavatkozásnak köszönhetően még sikerült őt újraéleszteniük. A pici azonban olyan súlyos belső sérüléseket és koponyatörést szenvedett, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe.

A Blikk úgy tudja, a gyermekre épp keresztanyja vigyázott, amikor a baleset történt. A nő egy háznyira lakik onnan, ahol a baleset történt, és szombat reggel azért hagyta magára a gyermeket, mert munkába kellett sietnie.

A lap információi szerint nem ez volt az első eset, hogy a keresztanyja vigyázott a gyermekre, majd egyedül hagyta őt. A baleset után állítólag teljesen összeroppant, képtelen feldolgozni a történteket, hiszen ő maga is édesanya.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top