Egészség

Az automata fogkefével csak 10 másodperc a fogmosás

Az automata fogkefe még az elektromos fogkefénél is sokkal egyszerűbb, ráadásul állítólag kábé tíz másodperc alatt tökéletesen tisztává varázsolja a fogaidat!

Tegyük a szívünkre a kezünket, valószínűleg elég kevesen sikáljuk fogainkat az előírt 3-5 percen keresztül. Épp ezért elég praktikusnak ígérkezik az a vadiúj találmány, amellyel elvileg mindössze 10 másodperc alatt letudhatjuk az egész fogtisztítást – plusz nekünk nagyjából semmi dolgunk sincs mindeközben.

Az Amabrush nagyjából úgy néz ki, mint egy egész fogsorra illeszkedő fogvédő, csak ebből még egy kis gömb is kilóg – ezzel kapcsoljuk be a szerkezetet. A speciális fogkefe, vagy nevezzük inkább fogmosó gépnek, magától adagolja a fogkrémet, és mindössze 10 másodperc alatt letudja a melót.

 

A fogakra illeszthető feje egyébként cserélhető, szóval egy családban akár többen is használhatják az eszközt. Az Amabrush fejlesztői közösségi finanszírozásban gyűjtenek a gyártásra, és bár már összejött a pénz, a kampány még néhány napig tart.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top