Egészség

Magyar nők mutatják meg a kedvenc testrészüket

"Az én testem nem szabályos, a csípőm széles, ezért a nadrágvásárlás mindig tortúra, a derekam viszont vékony, és egyelőre csak decens méretű az integetőizmom."

Kalapos Éva Veronika író indította útjára a #azéntestemben hashtaget. A Facebookra kiírt felhívásban arra kéri a követőit, hogy tegyenek fel egy – nem pornográf – képet a kedvenc testrészükről, és írjanak mellé pár sort vagy akár többet is a testükről. Az írót egy másik könyv ihlette meg: Roxane Gay amerikai író és aktivista Éhség című könyve, amelyben leírja, milyen egy csaknem 200 kilós testben élni. 

“Az én testem a legpontosabb tükre annak, amit szeretek magamban, és annak is, amitől félek. Az előbbieket megerősíti, az utóbbiakat nem hagyja elhazudni. Az én testem bátorságra nevel” – írja a posztja végén Kalapos Éva Veronika, akihez már többen csatlakoztak. Én is arra biztatlak benneteket, hogy csatlakozzatok ti is!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top