Egészség

12 helyen eltört gerinccel még gyalogolt és autózott

Majd előbb még megetette a kutyát, azután ment csak be a kórházba.

A 27 éves Ashley Simpsont kemény fából faragták: olyan csip-csup dolgok miatt, mint a törött gerinc, nem rohan azonnal orvoshoz. Nem, előtte még gyalogol két órát a zord Skócia tájain, hazaautózik a száz kilométerre lévő otthonába, és megeteti a kutyát.

Az egyébként orvos nő egy kiránduláson csúszott meg a jégen, és zuhant le egy nagy szikláról a hátára. Először olyannyira nem érzékelte a sérülése komolyságát, hogy még mosolyog is a fényképen, amit a barátja az esés után készített róla. Utána viszont érezte, hogy baj van, de nem akarta a hegyimentőket hívni. Valahogy visszasétáltak az autóhoz, hazamentek Edinburgh-ba, és csak ezt követően ment be Ashley a klórházba.

Ahol legnagyobb döbbenetére közölték vele, hogy 12 helyen tört el a gerince, és számos bordatörést is szenvedett. Azóta már kiengedték a kórházból, és az egészsége is nagyrészt helyreállt, de még nem tud teljes munkaidőben dolgozni.

Ashley csak a kórházban döbbent rá, milyen súlyos sérüléseket szenvedett
Ashley csak a kórházban döbbent rá, milyen súlyos sérüléseket szenvedett

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top