Egészség

110 kilótól szabadult meg, mégis ijesztően nézett ki a teste

Több mint 110 kilótól szabadult meg egy nő, mégsem tette boldoggá a rendkívüli mértékű fogyás. Teste és bőre ugyanis rémesebben nézett ki, mint a diéta előtt.

Annak ellenére, hogy több mint 110 kilótól szabadult meg, Megan mégsem lett boldogabb, mint a nagy fogyás előtt. Bőre ugyanis látványosan megnyúlt, és teste csöppet sem tűnt vonzóbbnak, mint anno, a tetemes súlyfelesleggel együtt. Ráadásul bármennyit is fogyókúrázott és tornázott volna, a durván megnyúlt bőr soha többé nem vált volna feszessé.

Megan elkeseredésében, nem látva jobb megoldást, jelentkezett Doctor Oz műsorába. A plasztikai sebész ugyanis a bátor páciensek problémáit show-műsorral összekötve oldja meg. Szóval, Megan vállalva a nyilvánosságot, kés alá feküdt.

A plasztikai műtét során a szakember eltávolította a fölösleges bőrszöveteket, ezzel egyidejűleg Megan újabb közel húsz kilótól is megszabadulhatott. És az eredményt látva, eltűnt arcáról az elkeseredés. Most már szívesen néz a tükörbe, amin csöppet sem csodálkozunk.

Ilyen volt a nagy fogyás után, és ilyen lett a plasztikai műtétet követően

Ilyen volt, és ilyen lett
Ilyen volt, és ilyen lett

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top