Egészség

65 éves korodig kell várnod, hogy jól érezd magad a bőrödben

Állítólag a nők csak 65 éves korukra érzik magukat igazán magabiztosnak testükkel kapcsolatban, pedig előtte is bőven lenne okunk jól érezni magunkat a bőrünkben.

Milyen igazságtalan, hogy amíg fiatalok vagyunk, feszes a bőrünk és rugalmas a testünk, nem tudjuk élvezni adottságainkat, mert állandóan azzal vagyunk elfoglalva, mennyire pocsékul nézünk ki a szupermodellek képeihez viszonyítva. Egy 1300 nőt faggató friss felmérésen az M&Co divatmárka arról kérdezte a nőket, mikor érzik magukat igazán magabiztosnak fürdőruha viselése közben, és úgy tűnik, az a kiábrándító válasz, hogy erre egészen a 60-as éveink közepéig kell várnunk.

65 éves korodig kell várni, hogy jól érezd magad a bőrödben 

Amúgy ez sem jelenti azt, hogy felszegett fejjel feszítenénk a bikiniben: a 65-74 közötti korosztály egy 10-es skálán átlagosan 6-ot adott a fürdőruhás magabiztosságra, ez sem számít túl jónak.

Persze kézenfekvőnek látszik, hogy a korral egyre jobban elfogadjuk magunkat, és sokkal érettebbek, magabiztosabbak leszünk, de gondoljunk csak bele, mennyi jó évet pazarlunk el, mialatt állandóan testünk miatt aggodalmaskodunk!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top