Egészség

Szavakat mond, de még nem ismer meg mindenkit Vanessza – újabb részletek

Továbbra is biztató a Bulgáriában balesetet szenvedett Burkus Vanessza állapota, szavakkal már kommunikál, ezekből következteti ki az édesapja, mit szeretne közölni a szegedi lány.

Nagyon biztatóak Burkus Vanessza reakció, édesapja szerint a fiatal szegedi lány napról napra egyre inkább visszatalál régi önmagához. A balesetére azonban egyáltalán nem emlékszik, és a családtagok, rokonok közül sem ismer még meg mindenkit – írja a Blikk.

Burkus Sándor azt mondta, Vanessza még nem teljes mondatokban kommunikál, szavakat mond, ezekből következteti ki, mit szeretne vele közölni a lánya. Az édesapa nagyon boldog volt, amikor Vanessza rántott húst kért,  hiszen emlékezett, mit szeretett enni, és rohant a gyorsétterembe, amikor sajtburgert rendelt.

A lány egyelőre tolókocsival közlekedik, a saját lábán még nem tud járni, de az orvosok bizakodóak, és azt mondják, erőltetés helyett fokozatosan kell majd lábra állnia Vanesszának.

Burkus Vanessza július 19-én szenvedett balesetet Bulgáriában. Az egyik burgaszi kórházba vitték, majd onnan kómában fekve szállították haza. Jelenleg Budapesten, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben kezelik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top