Egészség

Mozogni sem tudott óriásira nőtt nemi szervétől

Megműtötték azt a húszéves kenyai férfit, aki gyakorlatilag mozogni sem tudott termetesre nőtt nemi szervétől. Kis híján tönkrement az élete attól, hogy négykilós heréit és közel egyméteres péniszét kellett teherként cipelnie.

A kenyai Horace Owiti Opiyo először tízéves korában tapasztalta, hogy valami nincs rendben odalent, egy kisebb cisztát találtak az egyik heréjében. Csakhogy a ciszta elkezdett nőni, és gyanúsan nemcsak a heréi lettek egyre nagyobbak, de a pénisze is. Húszéves korára már négykilós herékkel és majdnem egy méter hosszú pénisszel kellett együtt élnie. Ez már nem egy cisztára, hanem inkább az elefantiázis nevű betegségre vall, amely teljesen ellehetetlenítette a fiatalember életét. 

A Daily Mail azt írja, hogy az évek előre haladtával Opiyo egyre nehezebben tudott mozogni, nagyra nőtt nemi szerve miatt a futásról, úszásról, de a gyaloglásról és az ülésről is le kellett mondania. Az iskolában sokat vegzálták testi rendellenessége miatt, így egyre inkább elmaradozott a suliból, végül teljesen elszigetelődött a korabeli fiataloktól, miközben nagy fájdalmak gyötörték. 

Története nemrég széles körben ismert lett a neten, így jutott el esete egy szintén kenyai orvoshoz, aki vállalta, hogy megoperálja Opiyót. A fiatal férfinek volt már korábban műtétje, de az hosszú távon nem oldotta meg a problémát, reméli, hogy ezúttal pontot tehet az ügy végére. „Most már tudok futni, tudok focizni. Szabad vagyok” – mondta Opiyo, aki néhány hónapja esett át a beavatkozásokon. Visszanyerte életét, amelyet szeretne azzal újrakezdeni, hogy folytatja az iskolát, amit sok éve kénytelen volt abbahagyni. Bízik benne, hogy előbb-utóbb talál magának egy feleséget, és családot is tud majd alapítani. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top