Egészség

Buszajtó csípte be a kisfiú fejét, mentő vitte kórházba

Mentőt kellett hívni ahhoz a 11 éves kisfiúhoz, akinek becsípte a fejét a busz ajtaja. A furcsa baleset még szerdán történt.

Beszorult egy kisgyermek feje az egyik pécsi városi busz ajtajai közé – tudta meg a bama.hu. A portál úgy tudja, a különös baleset szerda délután történt a Zsolnay-szobornál lévő egyik buszmegállóban. A busztársaság szóvivője szerint az eset úgy történt, hogy a gyermek a fejét az autóbusz forgózsámolyánál a korlát alá dugta és az autóbusz nyíló ajtaja becsípte”.

Mivel a kötelező protokoll minden buszbalesetnél előírja a mentők és a rendőrség értesítését, így ebben az esetben is megtették. A mentők a bejelentés után esetkocsival mentek a helyszínre, majd a helyszíni vizsgálat után a fiút kórházba vitték megfigyelésre, de szerencsére nem szenvedett komolyabb sérüléseket.

A rendőrségnek sem volt intézkedni valója, mert az eset akkor történt, amikor a busz a megállóban állt, és nem vett részt a forgalomban. Kiderült az is, hogy az autóbusz vezetője nem hibázott a történtek során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top