Egészség

Új szintre emelte a bunkóságot egy pesti taxis

Mire gondol, amikor beáll egy szirénázó mentő mögé és dudálva üvöltözik, mert ő siet.

Egy szirénázó esetkocsi araszolt a budapesti forgalomban a napokban. A piros lámpánál feltorlódott autók ugyan utat engedtek, ám a mentő a lámpán áthaladva hirtelen megállni kényszerült. A szállított férfi állapota változott.

A mentők azonnal emelt szintű légútbiztosítást végeztek, ezért volt szükség a megállásra. A buszsávban ezzel egy időben egy taxi állt a mentő mögé, ami pár perce még elszáguldott mellette a sorban.

Vélhetően nem tudta, mi zajlik a mentőben, hisz folyamatosan dudálva kérte számon a mentőket, hogy miért álltak most meg a buszsávban?!

Ide kellett annyira rohanni? Mi a …ért nem állsz be egy parkolóba? Ezt is tegyétek ám ki a Facebookra, ne csak azt, hogy mindenki engedje el a mentőt!

 

– kiabálta dühösen az 50 év körüli taxis. A mentők köszönték az ötletet, ki is írták a Facebook-oldalukra. Akkor idő hiányában nem tudtak reagálni a kritikátlan megnyilvánulásra, de a folyamatos dudaszó mellett végzett sikeres beavatkozást követően stabil állapotban szállíthatták tovább a beteget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top