Egészség

Becsempészték a kutyát a kórházba, hogy elbúcsúzhasson haldokló gazdijától

Lil Fee, a Yorkie-keverék hűséges társa volt a nagypapának. Miután a férfi súlyos beteg lett, a rák pedig lassanként legyőzte a szervezetét, utolsó óráiban még elbúcsúzhatott a kiskutyájától. A nővérek segítettek becsempészni az ebet a kórházi ágyához.

A Missouriban élő David King hosszú évek küzdelmet után végül feladta a harcot a rákkal. Nemrég kórházba került, és sajnos nyilvánvaló volt, hogy onnan már nem lesz visszaút. A család, a rokonok bejártak hozzá látogatóba, de az idős férfi valamit mindig hiányolt ezekről a látogatásokról. Lil Fee-t, a Yorkie-keverékét. 

A kutyája mindig is hűséges társa volt a nagyapának, a férfi is ahová csak tudta, magával vitte az ebet. A kórházba viszont kutya nem teheti be a lábát, így a család is csak fotókat hozhatott be Kingnek a kedvencéről. Mígnem aztán a nővérek felajánlották, hogy segítenek az unokának becsempészni Lil Fee-t, hogy a kutyától elbúcsúzhasson a férfi, ugyanis a nővérek is sokat hallottak már a Yorkie-ról. 

A titkos akció sikeres volt, az unoka Ellie Miguel Twitteren ki is posztolt egy képet a táskában becsempészett kutyusról, az utolsó pillanatban tudott búcsút venni gazdijától. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top