Egészség

Testnevelésórán tört ketté a fiú gerince – videó

Tigrisbukfencezés közben törte el a gerincét egy orosz iskolában egy általános iskolás fiú. A tanórán történt balesetet felvette egy biztonsági kamera.

Szörnyű balesetet rögzített a biztonsági kamera egy orosz általános iskolában. A felvételen az látszik, ahogy egy fiú tigrisbukfencezéshez készülve a szőnyegre ugrik, de a tanár elétart egy botot, amit át kell ugrania, ami nem sikerül jól: a gyerek a hátára érkezik, és megroppan a gerince.

A fiúhoz azonnal mentőt hívtak, és egy közeli kórházba szállították, ahol az orvosok szerencsére sikeresen kezelni tudták sérülését, és végül nem bénult le. A következő két hónapot azonban ágyban fekve kell töltenie.

Az eset után az iskola kirúgta a testnevelő tanárt, mert szerintük nem megfelelően biztosította a tornagyakorlatot. A tanár szerint viszont a gyerek hibázott, amikor nem követte megfelelően az utasításait – írja a Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top