Egészség

Majdnem megölte az anyát a testápoló

Ha a lánya nincs otthon, vagy nem hív idejében segítséget, a családanya már nem élne.

A 34 éves Gaynor Mallard testápolóval kente be magát, amikor a bőre égni kezdett. A brit családanya azonnal megpróbálta lemosni magáról a krémet, de a zuhany alatt már levegőért kapkodott, majd összeesett. 14 éves lánya, Frankie azonnal hívta a mentőket, és a segítség érkezésééig ő nyugtatgatta pánikoló édesanyját. 

Kilenc perccel később megérkeztek a mentők, és kórházba szállították az asszonyt. A kórházi ágyon tért magához, amikor épp egy infúziót kötöttek be neki.

Gaynornak dióallergiája van, és mint kiderült, a testápoló diókivonatot tartalmazott, ez váltotta ki a nőnél a súlyos allergiás reakciót.

Az orvosok szerint ha a nő lánya nincs otthon, vagy nem hív idejében segítséget, édesanyja belehalhatott volna a rohamba. Frankie épp ezért megkapta a helyi mentőszolgálat kitüntetését, mellyel azokat a gyerekeket és fiatalokat jutalmazzák, akik másokon segítenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top