Egészség

Itt van a sör, amit kimondottan zuhanyozáshoz fejlesztettek ki

Ne akármilyen sört vigyünk a zuhanyzóba! Ha erre vágynánk, válasszuk két svéd sörgyár speciálisan erre kifejlesztett italát!

Két svéd sörgyár, a PangPang és a Snask úgy gondolták, nincs is jobb annál, mint egy forró zuhanyt venni, közben pedig jéghideg sört kortyolgatni. De egyúttal úgy is gondolják, hogy nem lehet akármilyen sört iszogatni a vízsugár alatt…

A kimondottan zuhanyzáshoz kifejlesztett sört, a Shower Beert elsősorban praktikus mérete miatt ajánlják, ugyanis pont egy kellemes tusolás idejéig tart. Az üveg úgy lett megtervezve, hogy stabilan és kényelmesen elférjen a zuhanyzókba felszerelt tartókon, és ha gondoljuk, akár hajkondicionálóként is felhasználhatjuk.  A kis adag pedig azért is jó, mert nem lesz ideje felmelegedni a forró zuhany közben sem.

Fredrik Tunedal, a PangPang feje azt mondja, ő egy hosszú munkanap után nem is vágyik másra, csak egy forró zuhanyra, azt pedig csak bearanyozza a jéghideg sör. Bár egyelőre egyáltalán nem úgy tűnik, hogy bármi értelme lenne a Shower Beernek, talán lesznek olyanok, akik egész életükben pont erre vágytak.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top