Egészség

Ez az új potencianövelő!

Folyékony robbanószer segít a problémás péniszen.

Azt tudjuk, hogy a nitroglicerin folyékony robbanóanyag, de úgy tűnik, most új területeken is sikert ér el. Bár a gyógyszeripar eddig is alkalmazta, az orvostudomány csak nemrég fedezte fel, hogy az erekciós zavarok kezelésére is megfelelő kezelést adhat a szer. A merevedési problémákkal küzdő pénisz számára gél formájában érkezik a segítség, amiből egy keveset bele kell masszírozni, és láss csodát, életre kel minden erő a hímvesszőben.

A University College Hospital egy klinikai vizsgálata megállapította, hogy a nitroglicerines eljárás 12-szer gyorsabban működött, mint öreg motoros barátja, a kék pirula. Emellett azt is kimutatták, hogy tízből hét esetben segített az impotencián. Öt perc alatt a kísérletben résztvevő férfiak 44%-a tudott erekciót elérni, miután a péniszükre kenték a gélt. 

David Ralph urológus a The Sunnak elmondta, szerinte népszerű lehet a nitroglicerines gél egyszerű használata miatt, könnyen beilleszthető a szexuális előjátékba, így is növelve a párok közötti intimitás szintjét. Reméljük, bombasztikus élményt nyújt használóinak a szer.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top