Egészség

Világbajnok lett a sztómazacskós fitneszmodell

A 25 éves lány fekélyes vastagbélgyulladása miatt kapott sztómát, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy finteszmodellként csináljon karriert.

Zoey Wright először 2012-ben figyelt fel rá, hogy valami probléma lehet testével, mikor normális táplálkozása ellenére is drasztikus fogyásnak indult. Hamarosan kiderült, hogy a most 25 éves lány egy súlyos problémákat okozó fekélyes vastagbélgyulladásban szenved, 2014-ben pedig megelégelte a fájdalmat, és műtétnek vetette alá magát, aminek végeredményképp mai napig sztómával kell élnie.

De ez sem akadályozta meg a lányt, hogy fitneszmodellként építsen karriert! Wright kemény munkával megszerezte a világbajnoki címet, nemrégiben pedig a táplálékkiegészítőket és izomnövelőket gyártó USN is őt választotta arcának.

Borzasztóan nehéz időszakot éltem meg, mikor a betegségem elfogadásával küzdöttem. Fiatal nőként egy ilyen műtét nagy hatással van a magabiztosságomra, szóval mikor úgy döntöttem, fitneszmodell leszek és színpadra lépek, valójában inkább a komfortzónámból akartam kilépni

– magyarázza Wright.

Szerettem volna megosztani az utamat és inspirálni a nőket és férfiakat a világ minden részén, hogy ők se riadjanak vissza a kihívásoktól. Azt hiszem, mindannyiunknak meg kell tanulnunk elfogadni, hogy vannak hibáink.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top