Egészség

Nekimentek az anyukának a kislányáról készült fotó miatt

Annyi volt a bűne, hogy az Instagram-oldalán megosztott egy képet a tengerparton játszó kislányáról. Néhány órával később néhányan már a gyereknevelésre is alkalmatlannak tartották.

A kétgyerekes ausztrál anyukának, Jordynn Jones-nak végül le kellett szednie a közösségi oldaláról az egyébként teljesen ártatlan fotót. Hogy mégis miért? Nos, nem azért, mert a képpel megszegte volna a közösségi oldal felhasználási feltételeit, hanem amiatt a gigantikus felháborodás miatt, amit a kép váltott ki. Jones posztja alatt gyakorlatilag egymást érték a gyűlölködő kommentek, amik vagy felelőtlen anyának, vagy egyenesen rossz anyának nevezték az ausztrál nőt.

Íme, a nagy port kavart kép:

naptej, bőr, egészség

Kép forrása: Instagram

Jones a news.com.au ausztrál hírportálnak elmondta, a hozzászólók kislánya, Winter bőrszíne miatt akadt ki rá, de nagyon. „Szörnyű anya vagy!„Hallottál már a naptejről? Mi lenne, ha elkezdenéd kenni vele a lányod bőrét, mielőtt négyévesen negyvennek néz majd ki” – idézett néhányat, a kép alá érkezett kommentekből Jones.

A kétgyerekes anyuka a lapnak elmondta, egyáltalán nem értette a felháborodást, ő ugyanis mindent megtesz azért, hogy megóvja lánya bőrét a káros napsugaraktól. „A kommentelők többsége azzal vádolt meg, hogy elhanyagolom a kislányomat, pedig nem is ismernek, így azt sem tudhatják, hogy nekünk alapból ilyen sötétebb bőrünk van.”

Jodie hozzátette azt is, hogy szerinte a lánya bőre gyönyörű, és bár igazából senkinek semmi köze hozzá, minden tőle telhetőt megtesz, hogy az is maradjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top