Egészség

Napi 6 liter szénsavas üdítő fogyasztása ezt tette a férfi fogaival

El kellett távolítani a férfi fogsorát, aki éveken át naponta több liter szénsavas italt fogyasztott.

Megdöbbentő és sokkoló képeket közölt a Mirror arról a férfiről, aki egy évtizeden át napi 5-6 liter szénsavas üdítőt ivott. Michael Sheridan szénsavasital-függősége komoly károkat okozott fogainak, olyannyira, hogy végül el kellett távolítani őket. A 32 éves férfi legalább tíz éven keresztül itta megállás nélkül a káros löttyöket, melyek egyre több fájdalmat okoztak fogainak. Miután Sheridan a vízilabdaedzésen, ahova rendszeresen járt, összebarátkozott egy fogorvossal, az a férfi borzasztó állapotban lévő fogait látva ingyen vállalta az amúgy 15 millió forint értékű eljárást.

Forrás: Handout

Sheridan végre újra bátran mosolyoghat, ugyanis már nagyon szégyellte megvillantani a fogsorát, mert az már konkrétan rohadó állapotban volt. A többórás beavatkozás során implantátumokat helyeztek el a férfi ínyében, ezt további kezelések követik majd még: Emellett Sheridannek táplálkozási szakértő is segíteni fog: hogyan tovább az elkövetkezendőkben.

Forrás: Seamus Farrelly

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top