Egészség

Horkolás elleni párnát dobott piacra az Aldi

Olcsó és hasznos darabot emelt árui közé az Aldi.

Ha valaha is aludtál egy ágyban olyannal, aki horkol álmában, nem kell elmesélni, milyen borzalmas élmény. Míg ők édesdeden alszanak, te jobbra-balra fordulsz, dobálod magad, befogod a füled, vagy különböző módokon próbálod leállítani a másik éjjeli „koncertjét”.  Ha néha elcsendülnek, az is csak azért van, hogy pár másodperc múlva még hangosabban zendíthessenek rá. 

A horkolás roppant egészségtelen

A horkolás roppant egészségtelen

Mielőtt fontolóra veszed, hogy esetleg elhagyod a párod, vagy műtéti beavatkozásra kényszeríted, van egy jó hírünk! Az Aldi ugyanis  horkolás elleni párnát kezdett el árulni. Igaz, hogy nem itthon, de remélhetőleg hozzánk is elér az 5 fontos, vagyis 1800 forintos termék. 

Az üzletlánc azt állítja, hogy a speciális, 100% pamutból készült párna alvás közben megemeli a fejet, ami megakadályozza a horkolást, csökkentve a rezgések számát a légzésben. Bár nem ez az első párna, amit horkolás ellen terveztek, de egyértelműen a legolcsóbb. Reméljük, hasznos is.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top