Egészség

Mellkisebbítő műtétre gyűjt, halálos fenyegetéseket kap

A hatalmas keblű lány csupán szeretné jobban érezni magát a bőrében, ehhez azonban szüksége van a műtétre.

A 20 éves, skót Jasmin Vlassinak L-es kosárméretű keble van. Emellett egy ritka csontbetegségben is szenved, emiatt ízületi gyulladáshoz hasonló fájdalmakkal él együtt, melyeket csak súlyosbít hatalmas mellmérete. 

A lány nem érzi jól magát a testében, ezért szeretne mellkisebbítő műtétet végeztetni, mely 7000 fontba, vagyis nagyjából 2,5 millió forintnak megfelelő összegbe kerül, ez azonban nem áll a rendelkezésére.

Kisebb melleket szeretne Jasmin Vlassi (Fotó: Facebook)

Jasmin egy közösségi adománygyűjtő oldalon próbálja összeszedni a szükséges pénzt, eddig 555 fontot ajánlottak fel a számára. 

Miután a története nyilvánosságra került, rengeteg biztató üzenetet kapott, és olyanok is írtak neki, akik hasonló problémákkal viaskodnak, mint ő. Emellett azonban rosszindulatú emberek is megtalálták, és többen halálosan megfenyegették. A fenyegetések annyira megviselték, hogy egy alkalommal eltévedt a városban, és egy bolt előtt pánikrohamot kapott. Szerencsére a bolt tulajdonosa beengedte, majd taxit is hívott neki, hogy haza tudjon menni.

„Elég nehéz kezelni ezt az egészet. Az elmúlt néhány nap őrület volt, de próbálom figyelmen kívül hagyni a negatív dolgokat” – mondta Jasmin.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top