Egészség

Műkézre gyűjt az elgázolt férfi, mert újra dolgozni szeretne

A 26 éves Zoltán szakácsként dolgozott, mielőtt a villamos levágta a kezét. Most újra munkába állna, de ehhez művégtagra van szüksége.

Fél éve vágta le a kezét a villamos a Boráros téren egy férfinak. A fiatalember sikeres szakács volt a baleset előtt, csonkolt végtaggal azonban már nem tudja ellátni a munkáját.

Zoltán munkából ment hazafelé, amikor át akart sietni a villamos előtt, de megbotlott, és a jármű alá került. Le kellett vágni a szétroncsolódott bal csuklóját, illetve jobb kezén három ujját.

A Tények riportja szerint a férfi azonban nem adja fel, azt mondja, 26 évesen nem szeretne rokkantnyugdíjas lenne, dolgozni akar.

Egy speciális műkéz segítene neki, hogy visszakaphassa a munkáját és az életét. Az úgynevezett bionikus protézis azonban nagyon drága. Az első részlet félmillió forint, ám ezt nem tudja kifizetni. Barátai ezért gyűjtést szerveztek neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top