Egészség

Pénz helyett egészen mást kértek a szekszárdi iskolák a szülőktől

Szekszárdon három iskolában is arra kérték a szülőket, szálljanak be valahogy az iskolai mosdó felújításába – írja a Magyar Nemzet.

A Magyar Nemzet szerint a Garay János, a Baka István és a Dienes Valéria általános iskolákról van szó. Egy szülő azt mondta a lapnak, hogy az egyik iskolában az igazgató elmondta, a szükséges 24 millió forintból nyolcmillió hiányzik, és arra kérte a szülőket, vessék latba befolyásukat, használják az ismeretségüket, hogy a fennmaradó pénzt megkapják. Az iskola igazgatója, Pekari Bernadett azt mondta, kifejezetten a szülők kérték az önkormányzatnál, hogy a város iskoláiban javítsanak az intézmények vizesblokkjainak állapotán. A Baka István Általános Iskola igazgatója, Parrag Katalin Erzsébet is azt mondta, a szülők keresték meg őket, hogy segítenének.

A lap szerette volna megkérdezni az iskolákat fenntartó Klebelsberg Központot és a Szekszárdi Tankerületi Központot, de lapzártáig nem kaptak választ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top