Egészség

Intimbetéttel pózolnak a neten, és milyen jól teszik

Nemcsak nők, férfiak is kiállnak az ügy mellett.

A kanadai–indiai színész, producer, Akshay Kumar indította el a #padmanchallange mozgalmat. Szerinte itt az ideje, hogy a férfiak és a nők együtt törjék meg a tabut, és végre lehessen beszélni az intim higiéniáról, a menstruáció ne legyen valami titkos, szégyellnivaló dolog. Az indiai színész az után lett az ügy szószólója, hogy ő lesz a főszereplője a filmnek, amely a valódi Padmanről szól, az indiai férfiról, aki nagyon olcsó intimbetéteket kezdett készíteni, hogy sokkal könnyebben elérhetők legyenek a szegénységben élő indiai nők számára.

A kihíváshoz több bollywoodi híresség is csatlakozott, és nem csak színésznők, színészek is töltöttek fel fotókat magukról, a kezükben egy-egy intimbetéttel az Instagram-oldalukra. A fotók mellé írt üzenetek arról szólnak, hogy végre itt az ideje, hogy a társadalom beszélni tudjon szégyenérzet nélkül egy egyébként természetes folyamatról, a menstruációról.

A férfi sztárok sem szégyellik, az ügy mellé álltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top